Rezervacije

Rojstni dan, novoletna zabava, božična zabava, obletnica, poroka, poslovna zabava, pogrebščina / sedmina, piknik, organizirana kosila in večerje za večje skupine ...

Se bliža pomemben dogodek v vašem življenju, ki bi ga radi delili z vašimi prijatelji, zaposlenimi ali poslovnimi partnerji?

Naš Planinski dom je še posebej primeren za tovrstne dogodke, ker:

  • imamo sobo, kjer ste lahko sami. V sobi se nahaja tudi televizija in ločeno ozvočenje,  in imate lahko svojo glasbo (Cd-ji, MP3, USB ključ,..) ali jo prepustite nam. Lahko imate tudi živo muziko (ansambel, DJ). Nudimo tudi možnost najema projektorja!
  • soba - imamo dve sobi, vsaka sprejme do 50 ljudi.
  • imamo zelo veliko teraso pod prelepim lesenim nadstreškom, kjer lahko preuredimo mize in klopi vašim potrebam
  • terasa sprejme okoli 100 ljudi, po potrebi tudi več!!
  • lahko najamete piknik prostor, kjer je ozvočenje, hladilnik, šank z vodo in točilnim aparatom za pivo, žar, krušna peč za odojka. Najem piknik prostora je brezplačen, za hrano in pijačo imamo prilagojen cenik in vse poteka po dogovoru (vrsta pijače in hrane).
  • Piknik prostor lahko sprejme okoli 100 ljudi

Kaj ponujamo?

Po pogovoru vam pripravimo meni, ki kar najbolj ustreza vašim željam (vrsta, količina in cenovni razred hrane, vrsta postrežbe …). Izbirate lahko med klasično strežbo ali kanapeji, obloženimi kruhki ali Planinskimi narezki.

Na piknik prostoru lahko posebej najamete kuharja za žar (našega »žar mojstra«).

Razvedrilo (za večje skupine)

Lahko poskrbite za svojo glasbo (ansambel, DJ, podokničar,..), lahko pa vse prepustite nam. Po želji priskrbimo tudi animacijo. Prostor je izjemno primeren za zaključene družbe.

Za rezervacije in najem kontaktirajte na:

Mobitel: +386 40 602 902
Tel.: +386 1 723 18 06
Tel.: +386 8 205 12 71

ae660d9f-1d12-4a44-b33e-9e13ac7dc73b

Povpraševanje / kontakt

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!