O nas

PIZZE IZ KRUŠNE PEČI - MALICE - KOSILA - JEDI PO NAROČILI - PIKNIKI - PRAZNOVANJA - POROKE

Planinski dom Komenda združuje dve navidez različni skrajnosti; kmečko in domače opremljeno notranjost, ki ustvarja prijetno vzdušje, ter sodobno ponudbo hrane, primerno za ljudi, ki kljub hitremu življenjskemu tempu skrbijo za svoje zdravje.

Ker  se nahaja ob vznožju Šenturške gore in je dostopen vsem, ki radi hodijo v hribe in tistim, ki se raje pripeljejo s svojim jeklenim konjičkom, kolesom nosi slogan: »PLANINSKI RAJ«.
Planinski dom se nahaja na obrobju Komendepod Šenturško goro, na majhnem gričku, na samem, obdan z drevesi.

Vsem gostom nekoliko ločeno od gostinskega dela nudimo tudi prostor za piknike, ki ga lahko rezervirate in pripravite tam svojo zabavo.
Mislili smo tudi na naše najmlajše, katerim so na voljo številna igrala (trampolin, tobogan, gugalnice, frizbi,…) Ker je Planinski dom Komenda odmaknjen od cestnega prometa, pa boste tudi sami lahko medtem, ko se bodo otroci igrali, mirni.

V ponudbi Planinskega doma Komenda vam vsak dan nudimo raznoliko ponudbo malic, sveži kruh, predvsem pa hitro in prijazno postrežbo.

Dom je sodoben in obsega ponudbo, namenjeno vsem, ki se želijo v naglici dneva za trenutek ustaviti in v prijetnem naravnem okolju pojesti hiter in zdrav obrok. Poudarek ponudbe je na »jedeh na žlico« in na slastnih »jedeh z žara«.

REZERVACIJE in NAJEM:
(Rojstni dan, novoletna zabava, božična zabava, obletnica, poroka, poslovna zabava, pogrebščina / sedmina, piknik, organizirana kosila in večerje za večje skupine ...)

Se bliža pomemben dogodek v vašem življenju, ki bi ga radi delili z vašimi prijatelji, zaposlenimi ali poslovnimi partnerji?

Naš Planinski dom je še posebej primeren za tovrstne dogodke, ker:

  • lahko najamete sobo, kjer ste sami. V sobi se nahaja tudi televizija in ločeno ozvočenje,  in imate lahko svojo glasbo ali jo prepustite nam. Nudimo tudi možnost najema projektorja!
    Soba sprejme do 60 ljudi.
  • imamo zelo veliko teraso pod prelepim lesenim nadstreškom, kjer lahko preuredimo mize in klopi vašim potrebam.
    Terasa sprejme okoli 60 ljudi, po potrebi tudi več!!
  • lahko najamete piknik prostor, kjer je ozvočenje, hladilnik, šank z vodo in točilnim aparatom za pivo, žar.
    Piknik prostor lahko sprejme okoli 100 ljudi.

Kaj ponujamo?
Po pogovoru vam pripravimo meni, ki kar najbolj ustreza vašim željam (vrsta, količina in cenovni razred hrane, vrsta postrežbe …). Izbirate lahko med klasično strežbo ali kanapeji, obloženimi kruhki ali Planinskimi narezki.
Na piknik prostoru lahko posebej najamete kuharja za žar (našega »žar mojstra«).

Razvedrilo (za večje skupine)
Lahko poskrbite za svojo glasbo (ansambel, DJ, podokničar,..), lahko pa vse prepustite nam. Po želji priskrbimo tudi animacijo.
Prostor je izjemno primeren za zaključene družbe.

Spletna stran: www.planinskidomkomenda.si

Za rezervacije in najem kontaktirajte na:
Tel.:             +386 1 723 18 06
Tel.:             +386 8 205 12 71

7fb156a9-cf6f-47bc-a448-62298b6f0d05
109ac250-086f-434e-bbde-a327ae6fda92
42c56fe9-a691-4381-836a-3962d40f36f9

Povpraševanje / kontakt

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!